Einari Vidgrénin Muistoajo & Iisalmen Sanomat -lähtö pe 20.7 klo 18

Perjantaina ravataan Ylä-Savon Hippoksen ravikesän kohokohtana Einari Vidgrénin Muistoajo. Ennätyksellistä viidentoistatuhannen euron ykköspalkintoa saapuu tavoittelemaan taas edustava joukko nelivuotiaita lämminverisiä. Ruotsista Mattias Djusen tallista saapuva Leader Brodde saa kovan haasteen Hotshot Lucalta, Cameron Evolta sekä muilta kovilta kotimaisilta.

Iisalmen Sanomat -maililla puolestaan nähdään mm. parin vuoden takainen Kriterium-sankari Arctic Passion. Tasaisessa lähdössä tuskin jarrutellaan missään vaiheessa ja hellekelissä rataennätyskin on varmasti taas vaarassa.

Illan aikana on taas runsaasti ohjelmaa koko perheelle ja lastenteltassa Vieremän 4H pitää tunnelmaan yllä ravien ajan perheen pienimmille. Yksi odotettu tapahtuma on myös Pappatunturikisa, jossa olympiavoittaja Iivo Niskanen saa vastaansa lentopalloilija Antti Siltalan ja lumilautailija Rene Rinnekankaan.

Paljon on siis nähtävää ja koettavaa, kannattaa siis tulla myös paikanpäälle nauttimaan aidosta kesäravitunnelmasta. Ponilähtö avaa ravi-illan jo klo 17.45.

Liput 10€, alle 16-v ilmaiseksi. Lisäksi Iisalmen Sanomien etukortilla kaksi yhden hinnalla!

Ravibussit: Iisalmi 17.00 ja 17.50, Kiuruvesi 17.00, Vieremä 17.30, paluukuljetukset n. 15min viimeisen lähdön jälkeen

 

Tervetuloa!