Einari Vidgrénin Muistoajo & Iisalmen Sanomat -lähtö perjantaina 24.7!

Ylä-Savon Hippoksen ravikesän kohokohta tarjoillaan perjantaina 24.7, kun Vieremällä ravataan illan aikana nelivuotiaiden lämminveristen Einari Vidgrénin Muistoajo sekä Iisalmen Sanomat -lähtö. Raveissa nähdään niin valtakunnan parhaita hevosia kuin myös ohjastajia mittelemässä hyvistä palkinnoista. Illan aikana ajetaan myös Cartivet Meeting -karsintalähtö Jyväskylällä 22.8 ajettavaan finaaliin.

Ilmoittautuminen raveihin päättyy maanantaina 20.7 klo 9.00, joten muistakaa valmentajat pistää polle listoille ennen tuota.

Lipunmyynti raveihin järjestetään samanlailla kuin kauden avausraveihin ja pääsylippuja on edelleen rajoitetusti. Raveihin tulee olemaan rajoitettu sisäänpääsy yleisölle kahdelle eri katsomoalueelle. Pysäköinti ja oleskelu katsomotiloissa on jaettu A- ja B-lohkoon – kumpaankin lohkoon otetaan pääsylipun ostaneita 350 henkeä. Ohjeistusta alueista tullaan jakamaan vielä sekä somessa että myös lipunmyyntipisteissä.

Alue rajautuu totomyyntirakennuksen keskeltä uuden tuomaritornin puoleiseen A-alueeseen (nurmikkotila) sekä ravintolahallin puoleiseen B-alueeseen.

Molemmilla alueilla on väljyyttä sekä samat ravintolapalvelut. Kulku näiden alueiden välillä on kielletty, samoin kuin varikkoalueelle ei ole pääsyä ravien aikana.

Ravibussit eivät ole poikkeusjärjestelyjen takia käytössä.


Pääsylippuja tulee ennakkomyyntiin ti. 21.7. ja ennakkomyynti päättyy to 23.7. Sisäänpääsy raveihin poikkeusaikana vain pääsylipun ostaneille (Suomen Hippoksen tai SHKL:n kortti yms. eivät käy näihin raveihin).


Ennakkomyyntipaikat:

Iisalmi: IPK Ponsse -Shop (Savonkatu 19)
Kiuruvesi: Kiuruveden Autokatsastus (Valtakatu 3B)
Vieremä: 4H Torikahvila

Pääsylippu 10 €, alle kouluikäiset ilmaiseksi.


Ennakkomyynnin jälkeen pääsylippuja tullaan mahdollisesti myymään vielä mahdollisesti niin puhelimitse kuin portillakin, mutta rajoitetun määrän vuoksi varman sisäänpääsyn takaat ennakkolipulla.


Päivitämme tilannetta puhelinmyyntiin/portille myyntiin tulevien lippujen määrästä torstain ja perjantain aikana aktiivisesti some-kanavissamme.


Näillä erityisjärjestelyillä pyritään luomaan mahdollisimman monelle pääsy raveihin sekä turvalliset järjestelyt tämän hetken ohjeistusten mukaisesti. Ravit alkavat perjantaina klo 18.00.


Tervetuloa Ylä-Savon Hippokselle!