Huippuravit Ylä-Savon Hippoksella lauantaina 29.5 klo 13.30!

Vieremän ravikesän yksi kohokohdista kisataan Ravilauantaina 29.5 klo 13.30 alkaen, kun Hippoksella ravataan valtakunnallisen Toto75-kierroksen merkeissä. Luvassa on hienotasoisia lähtöjä ja kesäravitunnelmaa, josta yleisökin pääsee nyt jo nauttimaan paikanpäälle!


Kokoontumisrajoitusten lieventyessä Ylä-Savon Hippos on päätynyt esittämään viranomaisille viimevuotista toimintamallia, jossa yleisöalue jaetaan kahteen eri alueeseen. Molemmille alueille järjestetään omat ravintolapalvelut ja WC-tilat, jonka myötä pystymme helpommin valvomaan mm. turvavälien noudattamista ravitapahtumassa. Varikkoalue säilyy edelleen suljettuna yleisöltä. Näin toimimalla pystymme myymään 1000 kappaletta pääsylippuja ravitapahtumaan.


Yleisöalue jaetaan viimekesäiseen tapaan A ja B -alueisiin (kuva alempana), joihin molempiin myydään 500 pääsylippua. Nämä tulevat ennakkomyyntiin seuraaviin paikkoihin:


Iisalmi: IPK Ponsse Shop (Keisarinkulma, Kauppakatu 13)

Kiuruvesi: Kiuruveden Autokatsastus (Valtakatu 3b)

Vieremä: K-Rauta Vieremä (Vieremäntie 6)


Lipun hinta on 15 euroa, lapset 7-16v 5 euroa. Ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 26.5 ja päättyy perjantaina 28.5. Lippuja on siis saatavilla vain ennakkomyyntipisteistä ja niitä on rajoitetusti. Mahdollisista portille myyntiin tulevista lipuista tiedotamme myöhemmin erikseen.


Tervetuloa!