Kausi päättyy OP-raveihin

Ylä-Savon Hippoksen totoravikausi päättyy perjantaina 7.8 ajettaviin Osuuspankki -raveihin. Luvassa on huikea ravi-ilta, jota päästään nyt viettämään ilman yleisörajoituksia ja pääsylippuja saa normaaliin tapaan vain sisääntuloportilta. Muistakaa silti noudattaa yleisiä ohjeita niin turvaväleistä kuin käsihygieniasta!
Rajoitusten lieventyminen tarkoittaa myös sitä, että lasten teltta on taas näissä raveissa käytössä ja siellä on luvassa paljon omaa ohjelmaa perheen pienimmille. Ennen raveja kisataan myös ponilähtö ja alueelta löytyy pomppulinna! Terassit sekä ruokapisteet sammuttavat puolestaan niin nälän kuin janon kaikenikäisiltä.
Illan kovapalkintoisin lähtö on lämminveristen Nuorten Sarja, mutta kannattaa huomioida heinäkuun lopussa tehdyt palkintokorotukset useampaan sarjaan. Palkintotaso onkin näin normaalia kesäravi-iltaa merkittävästi korkeampi. Sarjat löytyvät luonnollisesti Heppa-järjestelmästä. Ravien ilmoittautuminen päättyy maanantaina 3.8 klo 9.00.
Perjantain ravit alkavat poikkeuksellisesti klo 17.30. Kannattaa siis olla hyvissä ajoin paikalla, sillä illan Toto4-peli alkaa jo toisesta lähdöstä klo 17.57! Ravibusseja ei näihin raveihin kulje.
Liput 10€, alle 16v ilmaiseksi. Lisäksi OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat pääsevät raveihin maksutta (edun arvo 10 euroa). Edun saat esittämällä lipunmyyntipisteellä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortistasi.
Tervetuloa Vieremän ravitunnelmaan!