Odotettu ravikauden avaus perjantaina!

Odotettu ravikauden avaus Ylä-Savon Hippoksella perjantaina 03.07. klo.17.30. Tarjolla on taas kuumaa kesäratatunnelmaa ja kavioiden kopsetta. Raveihin ilmoitettiin lähes ennätysmäärä hevosia ja luvassa onkin täysipainonen ravi-ilta Hippoksella.

Raveihin tulee olemaan rajoitettu sisäänpääsy yleisölle kahdelle eri katsomoalueelle. Pysäköinti ja oleskelu katsomotiloissa on jaettu A- ja B-lohkoon – kumpaankin lohkoon otetaan 350 henkeä. Ohjeistusta alueista tullaan jakamaan vielä sekä somessa että myös lipunmyyntipisteissä.

Alue rajautuu totomyyntirakennuksen keskeltä uuden tuomaritornin puoleiseen A-alueeseen (nurmikkotila) sekä ravintolahallin puoleiseen B-alueeseen. Alhaalta löytyy vielä ilmakuva radasta, johon havainnollistettu nuo alueet.

Molemmilla alueilla on väljyyttä sekä samat ravintolapalvelut. Kulku näiden alueiden välillä on kielletty, samoin kuin varikkoalueelle ei ole pääsyä ravien aikana.

Ravibussit eivät ole poikkeusjärjestelyjen takia käytössä.

Pääsylippuja tulee jo ennakkomyyntiin ti. 30.6. ja ennakkomyynti päättyy to 2.7. Sisäänpääsy raveihin poikkeusaikana vain pääsylipun ostaneille (Suomen Hippoksen tai SHKL:n kortti yms. eivät käy näihin raveihin)

Ennakkomyyntipaikat:

Iisalmi: IPK Ponsse -Shop (Savonkatu 19)
Kiuruvesi: Kiuruveden Autokatsastus (Valtakatu 3B)
Vieremä: 4H Torikahvila

Pääsylippu 10 €, alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Ennakkomyynnin jälkeen pääsylippuja tullaan mahdollisesti myymään vielä portillakin, mutta rajoitetun määrän vuoksi varman sisäänpääsyn takaat ennakkolipulla.

Päivitämme tilannetta portille myyntiin tulevien lippujen määrästä perjantain aikana aktiivisesti some-kanavissamme.

Näillä erityisjärjestelyillä pyritään luomaan mahdollisimman monelle pääsy raveihin sekä turvalliset järjestelyt tämän hetken ohjeistusten mukaisesti. Huomioikaa myös poikkeuksellinen alkamisaika eli 17.30!

Tervetuloa Ylä-Savon Hippokselle!