Ravikauden alku lähestyy!

Ylä-Savon Hippoksen vuosikokous pidettiin maanantai-iltana Vieremällä. Onnistuneen ravivuoden 2018 onnistujia palkittiin ja luotiin katsetta nyt käynnistyvään juhlavuoteen. Seura täyttää 50 vuotta ja tämä tulee näkymään monella tapaa koko kesän ajan erilaisina juhlalähtöinä ja muina erikoisohjelmina.

 

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kauko Kauhanen ja varapuheenjohtajan tonttia hoitaa edelleen Mikko Väisänen. Hallituksen kokoonpanossa tapahtui muutoksia, kun vanhoista erovuoroisista jatkaa vain Aappo Kilvensalmi Kiuruvedeltä. Uudet jäsenet ovat Juha Vidgrén Vieremältä ja Roni Waarna Kiuruvedeltä.

 

Ravikausi käynnistyy jo 10.5 Veljekset Heiskanen -raveilla ja perinteisiä radanhoitotalkoita pidetään ainakin maanantaina 6.5 sekä keliolosuhteiden mukaan myös torstaina 11.4. Näistä ilmoitamme vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa, mutta alustava merkintä kannattaa jo kalenteriin laittaa.

 

Ravirata on talven aikana kunnostettu harjoittelukäyttöön lauantaiksi, mutta jos keliolosuhteiden salliessa se pyritään laittamaan hiittikuntoon myös tiistaiksi jo heti huhtikuun alusta alkaen. Varikkoalueella kannattaa kuitenkin edelleen noudattaa varovaisuutta, sillä ajoväylien ulkopuolella alue on vielä pitkään upottava.

 

Ravipäivät 2019:

pe 10.5     Veljekset Heiskanen -ravit
la 25.5      Vieremän Ravilauantai
pe 21.6     Juhannusaatonravit
pe 28.6     Osuuspankki -ravit
pe 19.7     Yrittäjäravit
pe 26.7     Einari Vidgrénin Muistoajo & Iisalmen Sanomat -lähtö & Ylä-Savon Hippos 50-v Juhlalähtö