Huipputasokas Raviperjantai Hippoksella!

Ylä-Savon Hippoksella nähdään tulevan perjantaina yhdet kaikkien aikojen kovatasoisimmista kisoista, kun valtakunnan huippunimet saapuvat Vieremälle kisaamaan valtakunnallisena Raviperjantana.
Nelivuotiaiden suomenhevosten Black Horse Cup -finaali, kaksi KK-24 lähtöä sekä useat divisioonakarsinnat takaavat huippulaatuisen ravi-illan.
Nelivuotiaiden Black Horse Cup -finaalissa jokaiselta paalulta löytyy mielenkiintoisia nimiä, kun Villiniitti, Caru, Rokkijätkä ja Neiti Sävel haastajineen kisaa peräti 10.000 euron ykköspalkinnosta. Tammojen
Sivolan Tilan ajossa katseet kerää luonnollisesti hallitseva Ravikuningatar Lumi-Oosa.
Avoimessa Vieremän kunnan lähdössä puolestaan etukäteisasetelma on todella tasainen ja monella on mahdollisuus napata ykkösrahat kotitalliin. Lämminveripuolella lähdöt pursuilevat viime aikojen menestysnimiä Marlon Bokon, Massimo Hoistin, Endless Storyn johdolla. Kun vielä Matti Nisonen tuo todella mielenkiintoiset Global Classifiedin ja Mondriaan Bokon uudelle kotiradalleen, on illan kattaus herkullinen!
Ravintolat ja terassit palvelevat normaalisti koko illan ajan. Lapsia puolestaan viihdyttää ja leikittää tuttuun tapaan Vieremän 4H. Nyt siis kannattaa suunnata perjantaina nauttimaan huippuraviurheilusta aurinkoiselle Ylä-Savon Hippokselle!
Liput 15 euroa, alle 16v ilmaiseksi.
Tervetuloa!