Juhannusravit 23.6

VIEREMÄN JUHANNUSRAVIT 23.6


Toto4-1


Tasaisen avauskohteen rastaaminen aloitetaan 1 Börjesinista, joka viimeksi Oulussa jäi lopulta täysin vaille kiritiloja. Vieremällä toukokuun alussa hevonen eteni kasiradaltakin keulaan ja voitti varmoin ottein. Arto Komulainen tähtää varmasti keulajuoksuun ja siinä onnistuessaan kotiradan valjakko on lähellä voittoa.

10 Gravy Train on tehnyt kelpo esitykset molemmissa tämä kesän starteissaan. Viimeksi Suonenjoella ruuna puristi rehdisti maaliin johtavan rinnalta ja Killerillä voitto irtosi vajaan kierroksen mittaisella kirillä. 3 What Else, 4 Vivian Artist ja 2 Decadent Desire täydentävät vihjekvintetin.


 Toto4-2


Viimeistä kauttaan kisaava 3 Lentoaura. Tamma laukkasi viimeksi kesken kirinsä, mutta lopetti vielä hyvällä tyylillä. Reipastempoinen juoksu on yleensä ollut tälle mieleen, joten Ilona Murtola lienee jo alussa aktiivinen ja tähtää vapaalle radalle.

6 Varjohehku tekee luotettavaa työtä startista toiseen ja nyt porukka näyttää viimekertaista sopivammalta. 5 Juhannes voitto Rovaniemellä mainiolla esityksellä ja on tässä perushevosia. 2 Hallan Humu pystyisi ravilla paljoon, mutta laukat sotkevat koko ajan etenkin alkumatkasta. 11 Turen Touhu on tasavauhtinen ja vahva menijä, joka hyötyisi mikäli matkalla mennään ylikovaa.


Toto4-3


Kuopiossa keulapaikalta voittanut 5 BWT Gaia olisi etenkin taas sinne päästessään kova luu tässä, mutta sisäpuolelta kiihdyttää monta kovaa avaajaa. Juoksupaikkojen haku voikin kestää aikansa, joten runsas rastitus lienee paikallaan. 8 Elaine Laurelton oli mainio Vieremän harjoitusraveissa 17.6 kun se irroitteli keulapaikalta ylivoimavoittoon. Kasirata tuo omat haasteensa, mutta onnistuneella juoksulla tamma on vaarallinen.

9 Queen’s Visa ja 10 Ninth Nobleman ovat takarivin kovimmat ja kiriruuti säätynee molemmilla loppusuoralle. 3 Going Aboven taulu ei paljoa lupaa, mutta nopea avaaja tekee yleensä parhaat juoksunsa keulasta ja siitä voidaan tässä jopa ajaa. 6 Curakao teki viimeksi hyvän lopetuksen kiritilojen avauduttua ja hakee tässäkin nappireissulla menestystä.


Toto4-4


Päätöskohteen suursuosikki on 2 Lumi-Rami, joka tähtää huippupaikaltaan heti kärkipaikalle. Toukokuussa vastaavista asemista se lähti lujaa liikkeelle, mutta luovutti sitten keulapaikan pois paineen alla. Tällä kertaa Jani Ruotsalainen pyrkinee koko matkan johtoon kuten viimeksi Kajaanissa, jossa se lopulta hallitsi varmoin ottein.

7 Walene on luokaltaan selvä ykköshaastaja, mutta hieman tasainen avaaja ei hyödy juostavasta mailin matkasta. Kengät on tarkoitus ottaa tähän starttiin pois, mutta suurempi tähtäin on viikon päästä Jokimaalla. 3 Rantaniemelän Savu lähtee lujaa liikkeelle ja voi haastaa Lumi-Ramin kiihdytyksessä. Suosikin epäonnistuessa voittokaan ei tulisi pikamatkalla yllätyksenä.


TOTO4-VIHJERIVI:

I: 1 Börjesin, 10 Gravy Train, 3 What Else, 4 Vivian Artist, 2 Decadent Desire (5, 8)

II: 3 Lentoaura, 6 Varjohehku, 5 Juhannes, 2 Hallan Humu, 11 Turen Touhu (8, 4)

III: 5 BWT Gaia, 8 Elaine Laurelton, 9 Queen’s  Visa, 10 Ninth Nobleman, 3 Going Above, 6 Curakao (2, 4)

IV: 2 Lumi-Rami (7, 3)

150 riviä / 30 euroa


TROIKKA


Lähtö 7:

I: 2

II: 1, 3, 7, 9

III: kaikki hevoset

40 yhdistelmää / 20 euroa


Lähtö 9:

I: 3, 4

II: 1, 3, 4, 8

III: 1, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 12

36 riviä / 18 euroa


Muut lähdöt:

Lähtö 1: 8 Roy Orden – 13 Royal Pilatus – 7 Antonius Victory

Lähtö 2: 8 Sidde – 4 Välikankaan Viljam – 3 Kiprock

Lähtö 3: 4 Rallston – 1 Black And Quick – 6 Surprise Leader

Lähtö 8: 7 Moonlight Dream – 2 Rocker Tie – 8 Silver And Gold

Lähtö 10: 11 Veccula – 1 Sabator – 8 Circus Tabac