Huippuravit perjantaina Hippoksella!

Vieremän ravikesän yksi kohokohta koetaan perjantaina, kun Hippoksella kisataan Einari Vidgrénin Muistoajo nelivuotiaille lämminverisille. Viidentoistatuhannen euron ykköspalkinnosta lähtee kisaamaan mielenkiintoinen tusina Callela Nelsonin, Massimo Hoistin, Cupido Combon ja East Wardin johdolla.


Iisalmen Sanomat -maililla kasiradalle arvottu Radetzky on suosikki, mutta ainakin Bismark Comery ja Iivo Niskasen jälleen rattailleen saava Black And Quick ovat mielenkiintoisia haastajia. Cartivet Meeting- karsinnassa suosikin paineet lankeavat puolestaan voitokkaalle Xeven Leaderille.


Suomenhevosten kovimmassa lähdössä pisimmältä takamatkalta starttaavat Hissun Turbo, Koskelan Akseli ja Vaellus ovat kotiradan menestystoivot, mutta etumatkan turvin I.P. Vapari ja kumppanit heittävät varmasti haasteen. Santtu Raitalan oma valmennettava tappioton Jockas Rita on myös yksi ravi-illan seuratuimmista hevosista.


Ravit alkavat ponilähdöillä klo 17.30 ja totolähdöt klo 18.00. Illan aikana ravintolat ovat normaaliin tapaan käytössä ja molemmat terassit palvelevat janoisia. Ravibussi Iisalmesta lähtee linja-autoasemalta klo 17.00 ja palaa takaisin viimeisen lähdön jälkeen.


Liput 10 euroa, alle 16v ilmaiseksi.


Iisalmen Sanomien kestotilaajan etuna kaksi lippua yhden hinnalla!
Tarkemmat ohjeet tilaukseen löytyvät Iisalmen Sanomien nettisivuilta:
https://oma.media.fi/iisalmen-sanomat/etu/ravikesan-kohokohta-2/


Tervetuloa!